Zrušení všech karmických slibů, programů a kleteb....

12.01.2015 22:29

Jednoduchá technika, která Vám opravdu velice pomůže na Vaší duchovní cestě, a jedna z dalších věcí, které nejde přeskočit a zapadá do mozaiky naší očisty a léčení.

Je nejvyšší čas zbavit se - vyvázat se ze všech slibů, jaké jsme kdy v minulých inkarnacích dali. Možná jsme kdysi dávno složili slib chudoby, který nám nyní v tomto životě brání v tom, abychom zažívali hojnost a nepropadali se do existenčních problémů; Anebo jsme slíbili věrnost až za hrob určitému člověku anebo skupině, a tento slib brání, abychom prožívali harmonii v současných vztazích. Nechte se sami vést intuicí a při napojení na své Vyšší Já zjistěte jaké sliby zrušit potřebujete.
Úplňkový den je na tento rituálek jako stvořený, ale není nutný-jakýkoli den je vhodný.

,,Právě teď a pro vždy, ruším všechny programy včetně všech programů pojistných, které by mi bránily, zrušit všechny sliby, zákazy a vše co jsem kdykoli, komukoli vyslovila a tím se zavázala, ruším vše co již není v souladu s mojí duší. Ruším, ruším, ruším..."

"RUŠÍM PRÁVĚ TEĎ A PRO VŽDY, VŠECHNY PŘÍSLIBY, KTERÝMI JSEM SE KDYKOLIV V MINULOSTI KOMUKOLIV, VČETNĚ MĚ SAMÉ/MU ZAVÁZAL(A), A KTERÉ JSEM DAL(A), AŤ UŽ TO BYL SLIB CUDNOSTI, SLIB NEKONEČNÉ VĚRNOSTI A ZASLÍBENÍ JEDINÉMU PARTNEROVI ČI SKUPINĚ, A RUŠÍM SLIB CHUDOBY, NEBOŤ JSEM SI VĚDOM(A), ŽE V TOMTO VTĚLENÍ UŽ HO NEPOTŘEBUJI. DÁVÁM SVOBODU A VOLNOST SOBĚ I VŠEM OSTATNÍM, NECHŤ MOHOU VŠICHNI V MÍRU NAPLŇOVAT SVĚTLEM ŽIVOT SVŮJ I ŽIVOTY DRUHÝCH. RUŠÍM VŠE, CO JSEM KDYKOLIV, KOMUKOLIV, VČETNĚ MĚ SAMÉ VYSLOVILA A CO JIŽ NENÍ V SOULADU S MOJÍ DUŠÍ A STÁLE MNE ZATĚŽUJE...RUŠÍM, RUŠÍM, RUŠÍM. DĚKUJI."

,,Právě teď a pro vždy ruším veškerý ortel, který byl na mne kdykoliv uvalen, právě teď a pro vždy ruším veškerý ortel, který jsem kdykoliv uvalila směrem ke komukoliv."


—————

Zpět