Veliké poděkování...

13.12.2014 00:45

Ráda bych vám všem, kdo navštěvuje moje stránky, čte mé příspěvky a hlavně těm, kdo má nějaký můj obrázek - ať je to Anděl, Květ srdce nebo Mandalu, chtěla z celého srdce PODĚKOVAT. Děkuji každé jedné bytůstce, za to, že ke mně našla cestičku a důvěru. Je pro mně velkou ctí, že se naše srdce setkaly, že jsem mohla být pro někoho inspirací a pomohla mu třeba najít ztracenou víru v sebe, nebo alespoň pomáhám nacházet. Nesmírně si vás vážím a děkuji, že jste.

Blíží se čas vánoc a  já bych vám všem, ráda popřála ty nejkrásnější, ale hlavně nejpohodovější vánoce. Vánoce jsou už od doby keltů svátkem světel, svátkem velikého odpuštění a lásky. Proto, pokud je ve vašich silách, tak vše staré, vše negativní co v sobě nesete, ponechejte v tomto roce. Odpouštějte sobě a hlavně druhým všechnu tu bolest, nenávist, zradu. Přetněte pomyslně všechny vazby strachu, které vás pojí s daným člověkem. Já to dělám tak, že buď zlatými nůžky přestřihám všechna vlákna strachu s daným člověkem...pokud vám to nejde, zavolete si na pomoc Archanděla Michaela a on vám jeho světelným mečem pomůže tyto vlákna, někdy jsou to pěkně silné kabely - přetnout. Poté se vaše srdce mohou opět propojit a vy budete žít v lásce a vděčnosti s každým člověkem.

Přivítejte Nový rok s velkým nádechem a výdechem a obrovskou vděčností, že máte nepopsaný list, kde tím největším spisovatelem jste vy samy! Že cokoliv se zrodí v mém srdci a já z toho budu mít dobrý pocit, tak si za tím půjdu. Bez ohledu na všechny a na všechno. I když to v ten daný okamžik může být pro druhé bolestivé, ale já nemohu už jinak!

Pro mně tento rok byl opravdu zlomový. Událo se hodně věcí, ale ta největší a nejcennější je ta, že žiju vědomě. Žiju v přítomnosti každičký okamžik. Žiju tím nádechem a výdechem a každá minuta je pro mně vzácná a nestačí mi den, protože je toho najednou tolik, co bych chtěla stihnout a udělat. Přečetla jsem hodně chytrých knich, kde bylo toto vše napsáno, ale pořád nic, nechápala jsem to a jak to mám dělat? A je to dobře a nebo špatně? Pořád jsem se kontrolovala. Místo, abych byla v pohodě, tak mě ty knížky ještě víc stresovaly. A navíc v každé bylo naspáno něco jiného - pěkný galimatiáš. Teorii jsem měla jakž takž zmáklou  a občas jsem i někomu poradila, ale prostě jsem to neuměla ŽÍT. Tento rok to do sebe vše zapadlo a najednou, jak kdyby mi svitlo a ono opravdu svitlo a já to žiju. Probudila jsem se ze sna - 36let jsem spala! A chcete vědět co to "TO" je? Je to sám Život! Je to ta zázračná přítomnost, kde nemáte potřebu už nikoho soudit, nikým se zaobírat a někoho neustále litovat. Začala jsem nahlížt na všechny lidi bez vyjímky, jako na láskyplné bytosti a žiju si svůj život, podle sebe podle své pravdy! Žiju ve veliké pravdě, pokoře, soucitu a lásce.

Proto je tak zlomový, protože, kdo žije vědomě, tak se mnou musí souhlasit. Proto i když je jedna v noci, nejde spát. Chce to ven a já tu sedím s velkou pokorou a vděčností, že čtete mé řádky. Děkuji vám. Děkuji, že jste.

Nesmírně se těším na Nový rok. S otevřenou náručí ho přivítám a  přivítám vše nové co mně v něm čeká. Těším se na nové spřízněné duše, protože už tím, že se potkáváme a navíc pokud vám kreslím váš osobní obraz se společně naše srdce propojují - propojují se navždy. A to je pro mně ten největší dar!

Od 1.1.2015 zdražuji své obrazy - ( nové ceny budou v ceníku ). Vzhledem k velké vytíženosti nemohu jinak. Začátkem prosince jsem zastavila objednávky do vánoc, s tím, že kdo si objednal v tomto roce a bude mít obrázek začátkem nového, bude samozřejmě za původní cenu. Vím, že asi tímto Vás lidičky nezastavím. Ti kteří i přesto budou chtít svůj osobní obraz, tak ho mít budou. Je to nevyhnutelné i proto, protože jsem začala kurzy kreslení a semináře osobní poradenství a mám v hlavě spoustu projektů a vizí, které si chci jednoduše plnit, a to hlavně díky vám.....!

Přeji vám všem klidné a pokojné vánoce, plné zamyšlení a úžasných přátel kolem sebe. Přeji vám ať se vám plní sny. Né až napřes rok, protože ještě musím dodělat to a to a to...a nebo ještě zajdu za tímhle terapeutem, tou kartářkou, tím doktorem. Nebo ještě si dodělám školu, seminář, kurz a pak budu lepším člověkem. Ne! Plňte si je hned! Nečekejte prosím na nic. Žíjte přítomností a nemyslete na zítřek. Taky být nemusí. Prostě žíjte teď a tady. Otřelá fráze, která je ale ta NEJPRAVDIVĚJŠÍ!

Jste mou velikou inspirací....Děkuji!




—————

Zpět