Na co každý den myslím, tím jsem....

06.04.2016 07:58

Ano, je to tak. A nebo na co každý den myslím...tak si utvářím svůj život. Prvotním energetickým zdrojem, prvotní hybnou silou, prvotní vybrací je....MYŠLENKA. A ta nás provází každou vteřinou našeho dne, našeho vzácného života. 

Jak s ní naložím?

Tak třeba právě dnes se rozhodnu začít více vědomě žít a myslet, tak se my i bude dít. PŘÍJMĚTE svůj život, daný stav ( i nežádoucí ), který se vám právě teď z nějakého důvodu děje. Smiřte se s ním, i když tento krok je velice těžký. Protože my jsem od mala naučení - nepřijímat, ale bojovat. S čímkoliv, ale hlavně sami se sebou. Jenže vy už víte, že čemu dávám energii - myšlenku, tak se také děje...budu daný (nežádoucí )  stav jenom vyživovat, prohluvovat a doslova krmit.... SMÍŘIT, znamená pravdivě daný stav v sobě najít a říct mu veliké ANO...sama sobě nemusím přeci nic nalhávat!!!!! Vaše duše, nebo jakkoliv tuto živoucí energii ve vás nazvete...o vás VŠECHNO VÍ...jí přeci nemusíte nic nalhávat...ona zná všechny ty nejniternější, nejbolestivější, ale i nejbáječnější svavy, přesvědčení, " pravdy ", které , sobě nosíte...a i ty, které si myslíte, že už jsou dávno zapomenuty nebo o nich samy už nevíte, ale chováte se podle nich....všechno vaše DUŠE v - vše je jí zřejmé! Jen toto uvědomění pokud v sobě příjmete a přiznáte si, že sobě si nalhávat nic nemusím...upustím v sobě pomyslný " papiňák " , pak se mi nesmirně uleví !!!! Rozpustím vše co již dlouho dobu v sobě držím...mnohdy, jak jsem říkala velmi křečovitě. Jenže já přeci kvůli okolí nějak musím vypadat, vystupovat, nebo bych si alespoň přála takto vypadat a vystupovat...jenže mnohdy mě to stojí sakra hodně úsilí, unavuje mě to a doma se trápím. Mohu mít stavy úzkosti, depresí, smutku, vzteku....A to je to, o čem mluvím...PUSŤTE TO....uvědomte si, že vy jste přesně to...co je ve vašem nitru. A pokud své nitro budu stále nevnímat, neposlouchat, popírat...dobře mi rozhodně nebude. A ty myšlenky, stavy, které v sobě neustále popírám, o to více se budou hlásit o pozornost a bude mi hůř a hůř...dokud se jim jednoho krásného dne neotevřu...zvědomím je a přiznám sama sobě...ANO přesně taková jsem, nejsem nikdo jiný, ano přesně toto se v mém životě děje a není mi v tom dobře a já už tyto stavy sama v sobě nehodlám přehlížet. Přesně tyto emoce cítím, a né jiné...TO JSEM JÁ! 

Jde o to, že každý v sobě máme dvě strany mince, nebo chcete-li dvě enegie ( jing - jang). Vše na Zemi, funguje na principu polarit. Tudíž i my - naše těla.  A naším úkolem je tyto dvě  energie v sobě nacházet a né je jednu z nich popírat ( dusit ) , protože ta jedna z nich není přeci dobrá - - ta se nenosí.  Začít hledat proč je ve mně, kde se vzala a uvědomit si, že právě tato energie JE ve mně, protože jí cítím - bez černé nemůže být bílá, bez zla nemůže být dobro, bez smutku nemůže existovat radost a bez strachu nemůže  existovat LÁSKA! Hledejte rovnováhu, přijímějte vše co se ve vás děje....představte si, že jste řekou, kde vešekrá energie proudí....pokud vystavíte hráz a nedovolíte řece plynout, co myslíte, že se stane? Hráz se protrhne, tím, že  budu žít a tvářit se, že ta řeka za tou hrází není, tak ona tam je ... ona tam sakra je a  kumuluje se no a jednoho krásného dne tuto potlačovanou energii ani ta největší hráz neudrží...

Věřte není to vůbec jednoduché, ale bez tohoto kroku se nepohnete z místa. Tomuto uvědomění dochází v momentě, kdy v sobě nacházíte ohromnou sílu a DŮVĚRU ve vás samotné.  Smíření se sami se  sebou, se svojí silou, se svým nitrem, se svým životem.

 

Závěrem: 

MILUJTE  VŠE VE VÁS..pak dojdete k poznání, že jste tou nejdivočejší řekou, ale která plyne! Protože jste to dovolili - dali jste jí svobodu!

Tím nevětším nepřítelem pro sebe jsem jen JÁ sám. Nikdo jiný. Co dovolím, to žiji. 

Nikdo není přítel. Nikdo není nepřítel. Každý je v mém životě průvodce - učitel!

Vše co někomu přeji nebo nepřeji, s daným člověkem nemá nic společného -   přeji nebo nepřeji jen sobě SAMÉ!

( tohoto posledního tématu " Zrcadlení ", bych se ráda dotkla příště... co vy na to?) 

DĚKUJI - JSEM S LÁSKOU vaše  Míša

 

 

 

 

—————

Zpět