Jak používat mé obrázky

19.02.2015 16:03

Jak jsem již zmínila mé obrázky jsou energetické - dodávají potřebnou energii, nebo naopak sklidňují a léčí. Léčí vaše čakry ( biopole ) - harmonizují, nebo-li vylaďují vaše tělo. Pročišťují ho a vaše tělo s vašim obrazem vybruje, rezonuje, souzní a tím pádem vašemu tělu dodává potřebnou léčivou energii. Pomáhá při léčbě různých onemocnění, při psychických problémech, při únavě, nedostatku energie, nebo naopak pomáhají na dobrý spánek a klidnou mysl. V podstatě mohu nakreslit cokoliv.

Když kreslím osobní obrazy napojuji se tak na danou osobu a ihned vidím nesoulad v čakerním poly a ten se mu snažím pomocí barev a energií dodat zpět. Nebo naopak pokud cítím naladěnou osobu nakreslím právě jeho energie. Proto i lidem říkám, že ten obrázek, který si nechají nakreslit jako osobní - to jste VY. Jsou to vaše energie přenesené mnou pro vás.

Vždy si obraz nese i svoji mantru. Vzkaz pro danou osobu. Tak jak mi příjde v průběhu kreslení nebo až po něm. Je psaný automatickým písmem. Vždy říkám, čím častěji si ho budete číst a samozřejmě si ho můžete rozšířit, doplnit o další svá přání a tužby, přepsat si ho svým písmem, tím se začnou tyto mantry plnit. Tak jak vysíláte, tak přijímáte. Je to jen na vás, jak dalece sami sobě uvěříte, protože tu změnu a harmonizaci uvnitř vás, můžete provádět jedině VY. Mluvte s obrazem, obvzlášť, když máte svého osobního Anděla. Udělejte si sami na sebe čas. Právě proto jsou tyto obrazy kresleny. Mají vás ZASTAVIT. Uvést do přítomnosti. Dejte si alespoň  5 minut denně. Je to investice pro vás. Mluvte s ním, čtěte si mantru a v neposlední řadě můžete vždy poprosit aby jeho energie které jsou stále velice energetické ta energie nikam nemizí, prostoupili skrze vás - do vás a se zavřenými oči jen dýchejte. Dovolte aby vás opět vaš obraz a energie z něj nabila. Tím, že si budete představovat světlo ve vás a mohou to být barvy na obraze, které necháte uvnitř vás působit, také můžete cítit i jiné barvy...vše je v pořádku. Jde jen o hluboké dýchání. Tím si zpětně harmonizujete všechny vaše čakry. Jen tím, že si to představíte, požádáte a ono se děje. Je to vaše osobní 5-ti minutová meditace. Úžasný nástroj - nemyslíte. Protože nepotřebujete nikoho, aby vám čakry harmonizoval. Jste to zase a jen vy sami. Je to na vás.


—————

Zpět