Co si počít se strachem...

01.11.2014 20:36

Co je strach jsme si už řekli. Ale co si s ním počít? Jak na něj. Já to dělala a stále dělám takto:

Snažím se strach pojmenovat. Promluvit si s ním. Procítit ho a zjišťovat, kde nejvíce působí. Ptám se sama sebe - kde ses vzal? Proč tam jsi? Čeho se vlastně skutečně bojím? Hodně se mi objevuje v břichu nebo se mi rozbuší srdce a tak, když ho v sobě najdu, řeknu mu, že ho mám ráda, že ho miluji. Proč? To už jsme si řekli. Protože strach jsme my. No a já sebe přeci miluji! No a když si s ním promluvím a procítím ho, tak najednou ucítím, že on, už až zas tak neovládá mně, ale já jeho, řeknu mu, že už ho nepotřebuji, že jsem pochopila, proč tam byl nebo je a jednoduše ho rozpustím v božském světle. Pošlu do břicha nebo do místa, kde ho cítím léčivé světlo. Budu vizualizovat a rozpouštět tuto hmotu nebo jak stach cítím v nekonečné lásce a světle. Zapojte svého strážného anděla, ať je s vámi, ať vám dodává sílu a jistotu, ať vám pomáhá tuto silnou emoci rozpouštět a hlavně najít příčinu strachu. Pochopte, že ten strach jste si do sebe uložili VY sami na základě nějaké nepříjemné zkušenosti. Takže se stále pteje, protože vy, jenom vy víte, proč tam je. Kde se vzal. Dejte si čas na to přijít a když budete sobě věřit a stále se ptát a budete jednoduše chtít vědět, tak si na to přijdete sami. Vždyť vy jste ten anděl to vědomí. Nelze nic oddělit. Vy jste světlo a láska a co je váš anděl? Světlo a láska. Tak si sami odpovězte. Tudíž tu sílu ve vás jen umocníte.

Nelze strach vytěsnit a dělat, že není, že neexituje! On je součástí vás, on je ve vás a tím pádem vytěsňujete kus vás, kus vaší podstaty. To je důležité si uvědomit. Když začnete po malých krůčcích z vašeho ranečku tyto strachy zpracovávat a rozpouštět ve světle - odvedete nesmírný kus práce. Práce jen a jen na vás. Postavte se mu čelem. Pojmenujte ho a tím, že mu půjdete naproti se spustí lavina. Lavina poznání vás, vašeho nitra. A vězte, že nebude jednoduchá a bude mnohdy bolestná, ale co tím získáte, vždy když uděláte další krůček je nepopsatelné a osvobozující.

Jak rozpouštět strachy učím hlavně svoje děti. Berou to jako hru. A když zjistí, že na toho bubáka můžou promluvit, že si ho začnou představovat, jako kašpárka, nebo jako nějakou legrační bytůstku, je vidět, jak se jim uleví. Ta úleva a vědomí, že můžou. Jednoduše můžou se svým strachem mluvit, že ho začnou sami ovládat a pak ho rozpouštějí ve světle a někdy si ho tam i nechají, protože vlastně zjistí, že už se ho tolik nebo vůbec nebojí, když je to jen kašpárek, méďa nebo legrační příšerka.....  A vězte, že když získají jistotu a budou vědět, že toto opravdu funguje, budou to učit svoje děti a ty zase svoje....Je na čase začít. Začít měnit svět k lepšímu - zase jsme u té LÁSKY!

Začněte ovládat váš strach, protože jednoduše můžete.




—————

Zpět