Jak si přát a přitáhnout tak k sobě vše po čem toužím...

18.10.2015 01:32

Mnoho lidí se trápí, že nemá peníze, auto, dům jaký by si přál, partnera a já nevím co ještě. Chtěla bych vám říci, proč to tak je a jak to funguje.

Proč to tak je?

Protože nevěří sami sobě, ve svojí sílu a nemají důvěru ve Zdroj energie, ze kterého jsme stvořeni, a který je tu pro nás v takové míře, že si to ani neumíme, v tom nedivočejším snu, představit. Říkáme, chci hodně peněz. Až vyhraju, tak si koupím to a to...teď NEMŮŽU. Nesnáším svojí práci, jenže jí nemůžu opustit. Dokonce už mají namyšleného krásného, hodného, bohatého, partnera se smyslem pro humor, co je bude nosit v náručí....to je vše moc hezké. Ale co tím vesmíru, Zdroji říkám?  Říkám, že to nemám! Za vším je obava. Strach je naší součástí - udává nám do jisté míry naše hranice, ale strach můžeme ovládat pokud důvěřujeme samy sobě.

Věřím, že osud Planety je daný. Co se má stát - stane se! Ať se bojíte nebo ne. Strachem více do svého života přitahujete opět jen situace a okolnosti spojené s touto energii!

NEMÁM TO!!!!!!!

No a Zdroj jim to pouze plní. Tak jak myslím, tak žiju. Žiju pouze svá přesvědčení, dogmata a už je na čase si přiznat, že nikdo jiný není zodpovědný za můj život! Za moje štěstí! Pouze a jen JÁ SÁM! Vědět, že tak, jak výsílám, tak dostávám. Že jen já mám tu veškerou moc ve svých rukou - spíše ve svém srdci. Jde o to, že vy už musíte žít tak, jako byste vysněnou věc dávno MĚLI! Ano předstírat. Lépe fantazírovat ve svém vlastním snění  ( ve stavu Alfa ) mi to jde nejlépe. Je to bdělý stav, kdy usínáte nebo spíte, ale víte a cítíte vše okolo vás.  Přehánějte to se svými tužbami, jen tak si je přitáhnete do života a stanou se vaší skutečností. Udělejte si denně alespoň 5-10min. času na to, že se někde zavřete a budete mít čas jen pro sebe a vaše snění - vizualizace. Jak barvitě je budete přestírat, vymýšlet, vidět, ale hlavně CÍTIT, takové budou. Prožívat je, smát se, užívat si každičký detail. Vytvořte si vlastní scénář vašeho života. Je nutné vydržet minimálně 21 dnů, nejlépe měsíc, a to denně. Aktivujete svojí srdeční čakru, ale i třetí oko, a pak už vizualizace, snění, fantazírování a hraní bude každodenní součást vašeho života. Bude to zábava a s ní spojené ovoce.

Dám vám příklad, aby se vám snadněji tvořilo:

- při pomyšlení na žití " tohoto" - ( zde si doplňte) života cítím klid, cítím svobodu, cítím radost a nadšení. Nyní vím, jak využít, pro sebe, volnou energii Zdroje jakýmkoliv způsobem chci a potřebuji. Vím, a cítím, že je to možné. Jsem si tím naprosto jistá. Jsem otevřená, a ochotná umožnit vesmíru (Zdroji ), aby mi ukázal mou vlastní cestu životem. Cestu radosti, lásky, harmonie, míru a vnitřního naplnění.

Vím, že vesmír ví mnohem jasněji, než já, co vše chci a potřebuji ke své spokojenosti. Je tedy mým záměrem si HRÁT, v průběhu toho, jak se mé události (sny), budou vyvíjet.

Miluji pocit jasnosti, miluji pocit souladu napojení se na energii Zdroje. Cítím jak mnou proudí, vibruje. JÁ jsem tou energií. Vím, že mohu být kýmkoliv, dělat a mít cokoliv.

Miluji vědění, že jsem zde, abych žila radostný a naplněný život láskou a harmonií.

Děkuji, že vím, že všichni lidé mají tu stejnou možnost jako já, aby se cítili naplněni a radostni. Vím, že si každý k tomu směřujeme po svém. Miluji vědění, že je vše tak, jak má být. Miluji vědět, že jsem vždy ve správný čas na správném místě. Miluji pocit růstu. Miluji pocit svobody. Miluji pocit nezávislosti. Miluji pocit přitomnosti, že v každé vteřině jsem si vědoma toho co konám a cítím. Miluji pocit, když vstupuji do místnosti, že všichni lidé cítí mou záři, přirozenost a cítí se povzbuzeni. Ale zároveň cítím, že každý je světlem, a každý má přístup ke svému vlastnímu Zdroji. Miluji pocit, že vše je tak jak má být a vše je úžasné. Miluji pocit, že jsem oceňovaný, ale i já mohu kdykoliv a kdekoliv chválit lidi, jejich tvůrčí práci a nejen to. Kdykoliv mohu chválit a radovat se ze všeho okolo mě. Z rostlin, zvířat, přírody, celé nádherné planety. Děkovat, že jsem součástí tohoto nádherného a dokonalého Zdroje, který je bezmezný, všeobjímající a je tu absolutně pro všechny!

Zbožňuji, žít, život, životní zkušenosti, které jsou mi vždy přínosem! ( i ty bolestivé ). Děkuji, že mohu být právě v tomto fyzickém těle a užívat si všech darů na této Planetě. Miluji vše co se kolem mě děje a vše co je kolem mě právě teď! Jsou to ty nejlepší časy, které mohu žít.

Z celého srdce děkuji!

Tak třeba tak, může vypadat vaše každodenní snění. Nic vás to nestojí. Jen vaše touha po poznání, po něčem co mohu přitáhnout a uskutečnit - to je ta CESTA, která nás vede. Která nás nenechá a neustále nás bude nabádat. My jsme tou Láskou, tím Zdrojem. Jenom my, máme veškerou moc ve svých rukách.

Jediné si do vašich vizualizací nedávejte JAK TOHO ALE DOSÁHNU? To už nechejte na Zdroji, Vesmíru, Božské energii, kvantovém poli - jakkoliv ji nazvete. Tím, že si tam budu dávat Jak?, a nějaké jiné hranice a omezení, tak nás to bude v našem tvoření jen brzdit a vy samy si omezujete ten široký, nepopsatelný, plný proud do kterého jste se nyní rozhodli vstoupit.

Tak směle do toho!

Miluju vás a děkuji, že sníte a dává vám třeba právě můj příspěvek smysl.

 

 

 

—————

Zpět